+31 (0)6 5126 3353 oscar@nicelearning.nl
Selecteer een pagina

Portfolio

Ik ken Oscar als hoofd opleiding bij een instelling voor Verslavingszorg, als leverancier van een e-learning module en als senior consultant die instellingen begeleid bij de implementatie van online leren. In die laatste rol is hij mijn directe collega en van onschatbare waarde voor GGZ Ecademy en haar leden. Oscar weet uit eigen ervaring welke uitdagingen je moet trotseren om het scholingsbeleid in een organisatie te innoveren. Hij heeft een 'hands-on' mentaliteit. Wat goed van pas komt bij het ontwikkelen van e-learning of de implementatie van leeromgevingen. Oscar is een no-nonsense projectleider. En is boven alles nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Vraagstukken rond online leren weet Oscar als geen ander te vertalen naar pragmatische oplossingen. Voor mij is het een groot genoegen om met Oscar samen te mogen werken.

Arjan Pronk, Directeur @ GGZ Ecademy

Croan Consult werkt sinds 2013 tot volle tevreden samen met NiceLearning, Oscar Visser. Oscar bouwt op een creatieve wijze zeer toegankelijke e-learning modules. Daarnaast is hij op een aimabele wijze gericht op samenwerking om tot het beste eindresultaat te komen.

Ton Kitzen, Directeur @ Croan Consult

Nicelearning is door GGz Centraal benaderd bij het gebruiksklaar maken en inbedden van beschikbare e-learning modules. Gaandeweg dit traject hebben Oscar en Patricia zich flexibel, toegankelijk en bereidwillig getoond om ons als organisatie een goede spurt te geven richting beheer en organisatie van de digitale leeromgeving. Met gevoel voor prioriteit en samenwerking heeft hij zijn rol als kartrekker in korte tijd weten om te buigen naar opbouwende coach tot uiteindelijk enthousiaste supporter, waarbij GGz Centraal als resultaat met trots haar e-learning in de organisatie uitdraagt en benut.

Isolde Jens, Projectleider e-learning @ GGZ Centraal

Hierbij laat ik namens de Saxenburgh Groep weten uitermate content te zijn over de dienstverlening die jij en jouw team heeft geleverd. Het door de SXB Groep aangeleverde Programma van Eisen is op een adequate manier overgezet in de e-learning module BHV. De projectfasen zijn conform afspraak doorlopen waarbij onder tijdsdruk gepresteerd moest worden. De koppelingen met de overige digitale systemen werken perfect zoals gebleken is uit de pilot. Het gehele project is met alle projectgroep leden vanuit HRM en BHV geëvalueerd waarbij vastgesteld is dat het geleverde eindproduct in overeenstemming is met het verwachtingen.

Ger Bullinga, Hoofd technische dienst @ Saxenburgh groep

NiceLearning is een onderneming die kans ziet om via de digitale snelweg trainingsprogramma’s te presenteren die zowel eenvoud als deskundigheid uitstralen en een doelmatige presentatie kennen. NiceLearning kenmerkt zich door een projectmatige aanpak en intensieve samenwerking met de klant om het gewenste product te realiseren.

John de Vriesdirecteur bedrijfsvoering Tactus Verslavingszorg