+31 (0)6 5126 3353 oscar@nicelearning.nl
Selecteer een pagina

Inrichting Profit Events (AFAS)

Met AFAS Profit en In-&Out- Site kun je het management van je trainingen organiseren. Hoewel AFAS geen LMS is biedt het goede aanmeld- en plannings- functionaliteit die ik voor je in kan richten. Ook de look and feel kan naar jullie wens worden aangepast. Zo heb je nieuwe functionaliteit in je eigen vertrouwde omgevings- look and feel

Een usecase kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien. Medewerkers kunnen via InSite naar het onderdeel opleidingen. Daar zien ze hun reeds behaalde diploma’s en hebben ze de mogelijkheid zelf ook diploma’s of certificaten te uploaden. Ook kunnen zij zich daar inschrijven voor een workshop of training via een workflow uitgebreid met bijvoorbeeld een fiat van zijn/haar leidinggevende. De trainer voert na het geven van het evenement de presentie en eventueel beoordeling op in het docentenportaal op InSite. Het certificaat wordt op basis van die gegevens opgesteld of verlengd bijvoorbeeld voor de duur van een jaar, bijvoorbeeld ingeval van een BHV-herhaling.

Werkproces en koppeling
Ik bespreek in een verkenning jullie werkprocessen met betrekking tot opleidingen en match die met de inrichtingsmogelijkheden en eisen van AFAS Profit en InSite. Workflow, autorisaties en de doelen die je wilt behalen bepalen in grote mate de inrichting. Vaak zal het logisch zijn dat je leerresultaten uit je eigen of een ander LMS wilt importeren of koppelen. Ook dit kan ik voor je verzorgen. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.